VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

           Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 02 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 122 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 44 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 14.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 149 de persoane și au fost reținute 7 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

  •  

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

În ziua de 02 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Horezu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - Situaţia Covid 19, la SCJU

In data de 03.06.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internat 1 pacient confirmat Covid19, cu forma usoara a bolii. La sectia ATI se afla internat 1 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro