VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID-19 ÎN ZONELE AGLOMERATE DIN JUDEȚUL VÂLCEA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate au participat 152 de politiști, jandarmi și polițiști locali, fiind verificate 53 de persoane  și 14 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, sancțiuni cu o valoare de 1.600 lei.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Primăria Municipiului Sibiu a obținut certificarea ISO din partea prestigioasei firme TÜV

Primăria Municipiului Sibiu a obținut certificarea ISO pentru standardul EN ISO 9001, un obiectiv stabilit pentru proiectul finanțat din fonduri europene SALT SIBIU: Administrație de calitate, accesibilă locuitorilor prin Tehnologie. Certificatul atestăcalitatea serviciilor oferite cetățenilor și un sistem de management bun la nivelul instituției. “De un anșijumătatelucrăm la elaborarea și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro