Val de pneumonii la Sibiu

Hila Ovidiu

Val de pneumonii la Sibiu. In doar o saptamana au fost diagnosticate peste 700 de cazuri. Si numarul de viroze este in crestere. Medicii le recomanda sibienilor sa nu uite ca inca suntem in sezon gripal si sa isi protejeze organismul.

Saptamana trecuta fusesera raportate la Sibiu doar 600 de cazuri de pneumonie iar in urma cu 2 saptamani aproximativ 450 de cazuri. Saptamana aceasta din cele peste 700 de diagnostice 188 au fost date persoanelor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. In aproximativ 17% la suta a fost nevoie de internare. Vorbim aici despre pacienti cu varste de pana intr-un an. Din fericire majoritatea formelor de boala au fost usoare.
In ceea ce priveste numarul de viroze respiratorii in aceasta saptamana au fost inregistrate 2386 raportari de la medicii de familie. Numarul de imbolnaviri a scazut insa cu aproximativ 2 procente fata de saptamana anterioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbat calcat de tren

Tragedie in apropiere de Halta Sibiu. Un barbat de 46 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de tren. Un echipaj medical SMURD s-a chinuit minute in sir sa il resusciteze insa barbatul nu a mai putut fi salvat. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro