VAL DE INFRACTIUNI RUTIERE

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au constatat un val de infractiuni rutiere in acest weekend. S-au ales cu dosare penala 10 conducatori auto in timp ce alti mai bine de 20 au ramas fara permis. Au fost amendati peste 330 de soferi. In cele mai multe cazuri a fost vorba despre alcool la volan.

Cele mai multe cazuri de dosar penal au fost de consum de alcool la volan. Spre exemplu duminica seara in Agnita politistii au dat peste un localnic in varsta de 47 de ani care conducea desi consumase alcool. In cazul acestuia etilotestul a indicat o valoare de 0,58 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Tot cu dosar penal pentru conducere sub influenta licorilor bahice s-a ales si un sofer in varsta de 30 de ani Olt. Acesta avea o alcoolemie de1,14 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Ca si cum nu era de ajuns, barbatl nu detinea nici permis de conducere. Un alt caz penal este cel al unui mediesean prins la volanul unui autoturism caruia ii expirase autorizatia de circulatie provizorie inca de la finele lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spatiu nou pentru Compartimentul de Endoscopie

Compartimentul de Endoscopie functioneaza din aceasta luna in spatii moderne. Sectia a fost reamenajata si este acum compusa din 4 cabinete si o sala de sterilizare. Aici se fac proceduri endoscopice de inalta performanta atat pentru partea digestiva superioara cat si inferioara. Pana luna aceasta compartimentul de Endoscopie al Spitalului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro