Val de infractiuni rutiere pe drumurile judetului

A fost weeked de foc pentru polisitii sibieni. Oamenii legii au desfasurat razii rutiere de amploare in tot judetul. Scopul principal al actiunilor a fost combaterea conducerii autovehiculelor de catre soferi aflati sub influenta alcoolului. In urma controalelor oamenilor legii s-au aplicat amenzi de 150 de mii de lei iar cateva zeci de soferi s-au ales cu dosare penale. Lor li se adauga mai bine de 40 de conducatori auto care au ramas fara permis.

Recordurile weekendului in ceea ce priveste cantitatea de alcool in sange sunt detinute de catre doi sibieni.

Primul dintre ei, un  barbat in varsta de 32 de ani din Colun, a fost prins la volan desi avea o alcoolemie aproape de coma, adica 1,46 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Ca si cum nu era de ajuns, barbatul nu detinea nici permis de conducere. Detine insa acum un dosar penal stufos, cu doua capete de acuzare.

Un alt record de alcool a fost bifat de catre un cisnadian in varsta de 30 de ani. Barbatul a plecat la plimbare cu mopedul desi inainte consumase o cantitate considerabila de alcool. In cazul sau etilotestul a indicat o valoare de 1,21 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Nici acest barbat nu detinea permis de conducere. In plus nici mopedul nu era inregistrat.

Politistii i-au intocmit dosar penal si unui tanar in varsta de 27 de ani din Poiana Sibiului . Acesta afost prins cu un autoturism neinmatriculat caruia ii aplicase placute false de inmatriculare. Pentru aceeasi infractiune s-a ales cu dosar penal si un sibian in varsta de 32 de ani. In plus insa acesta nu detinea nici permis de conducere.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS