Vaccinarea antigripala continua

Hila Ovidiu

Sibieni vaccinati-va impotriva gripei. La ora actuala in judet la medicii de familie mai sunt disponibile aproximativ 15 mii de flacoane de antigripal. Pana la momentul de fata s-au imunizat 7700 de persoane.

Medicii Directiei de Sanatate Publica recomanda tuturor sibienilor sa se vaccineze cat mai curand impotriva gripei de sezon. Pana la momentul de fata in judetul nostru nu s-a inregistrat activitate gripala, deci imunizarea poate fi facuta. Protectia organismului ajunge la cota maxima abia la 14 zile de la data vaccinarii. La oa actuala in judet medicii de familie detin aproximativ 15 mii de doze de vaccin care asteapta sa fie folosite. Pana la ora actuala s-au vaccinat aproape 8 mii de sibieni. Aproape jumatate dintre acestia sunt persoane cu varste de peste 65 de ani, imunizati probabil la recomandarea medicilor de familie. Vaccinarea este gratuita pentru toti doritorii. Prioritate au categoriile de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crima in cimitir

Crima comisa cu sange rece la Axente Sever. Un barbat e 30 de ani aflat sub influenta bauturilor alcoolice a ucis prin injunghiere ul alt barbat de 48 ani fara ca macar sa-l cunoasca pe acesta. Agresorul urmeaza sa fie prezentat Instantei. Crima de-a dreptul odioasa la Axente Sever. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro