Vaccinare antigripala

Hila Ovidiu

De frica gripei aproximativ 14 mii de sibieni s-au imunizat. Numai in ultima saptamana s-au vaccinat peste 700 de persoane. Chiar si asa la nivelul judetului nostru au fost confirmate saptamana aceasta primele 5 cazuri de gripa.

In doar o saptamana de zile au fost raportate catre DSP aproximativ 40 de cazuri de afectiuni compatibile cu gripa. 5 dintre acestea au si fost confirmate de laborator. De teama ca vor fi nevoiti sa treaca prin episoade de gripa aproximativ 700 de sibieni s-au imunizat in ultima saptamana.
Cei mai multi vaccinati, aproximativ 7400 provin din grupa de varsta de peste 65 de ani. locul 2 in topul vaccinatilor este ocupat de catre persoanele cu afectiuni cronice. Au fost imunizati din aceasta categorie maio bine de 3600 de sibieni. S-au mai vaccinat 1820 de angajati ai sistemului sanitar, 1351 asistati social din centrele de ocrotire si 21 de femei insarcinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numar record e participanti la "Clopul Turistului"

Record de romani inscrisi la Clopul Turistului. Concursul ajuns la la editia cu numarul 11 si aduce la Sibiu aproximativ 80 de iubitori ai muntelui. Competitia se desfasoara in perioada 19-21 februarie 2016. Festivalul Omului de Munte “Clopul Turistului” se va desfasura in Paltinis la Trecatoarea Cerbilor. Anul acesta si-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro