Vacanta pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

De azi intr-o saptamana suna clopotelul. Scolarii vor fi nevoiti sa se intoarca in banci. Pana atunci insa copiii fac tot posibilul pentru a profita de vacanta de vara.

copiiVacanta elevilor a intrat in linie dreapta. Din cele 3 luni de pe vara in care scolarii nu treubuie sa mearga la ore, decat daca au corigente, le-au mai ramas fix 7 zile. Lunea viitoare va suna clopotelul. Asa ca, in timp ce parintii dau de ceasul mortii pentru a le asigura scolarilor toate cele necesare inceputului de an scolar, ei, scolareii, se distreaza cat de mult pot. De preferinta atat de mult cat sa le ajunga pana la vacanta viitoare. Sau daca nu macar pana la cea de iarna.
Copiii care nu au plecat la bunici au participat pe timpul verii la toate activitatile propuse de sectia pentru tineret a Bibliotecii Judetene. cu fix o saptamana inainte de inceperea anului scolar, tinerii au mers transformat biblioteca in…cinematograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Estimari meteorologice

Inca ne bucuram de caldura. Sau cel putin asa arata estimarile meteorologilor pentru luna in curs. Specialistii de la Administratia Nationala de meteorologie spun ca pe alocuri va fi cald si in octombrie. Frigul vine abia din noiembrie. Estimarile meteorologilor romani pleaca de la cele realizate de catre Centrul European […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro