Ursul pacalit de vulpe la BJ Astra

Hila Ovidiu

Ursul a fost pacalit de vulpe inca odata. Si nu vorbim despre vreo noua fabula ci despre celebra poveste intitulata “Ursul pacalit de vulpe”. Istorioara ursuletului ramas fara coada a fost pusa in scena sub forma unei piese de teatru vineri dimineata de catre voluntarii Sectiei pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra.

De zeci de ani, de cand exista povestea Ursului pacalit de Vlpe, istorioara a deveni una dintre cele mai indragite de catre copiii de pretutindeni. In topul preferintelor se afla aceeasi poveste si in ceea ce ii priveste pe micutii voluntari ai Bibliotecii Judetene Astra. Acestia au transformat celebra poveste intr-o micuta piesa de teatru. Astfel, ursuletul dornic de pescuit a cazut prada vicleniei vulpei inca odata. Copiii promit ca in saptamanile urmatoare sa pregateasca noi piese de teatru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cantecele Muntilor au rasunat la Consiliul Judetean

Participantii la Festivalul International de Folclor “Cantecele Mintilor” au vizitat vineri Consiliul Judetean. Dupa ce si-au strans mana, artisti din tara noastyra, din Italia, Grecia, Cipru si multe alte tari ale lumii au facut un adevarat spectacol prezentand pe scurt fragmente din folclorul specific. Ficare delegatie a primit cate o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro