Urmarit national capturat la Sibiu

Hila Ovidiu

Urmarit national prins la Sibiu. Un timisorean condamnat la 7 ani de inchisoare a cazut duminica in mainile politistilor sibieni. Barbatul este acuzat de fals si uz de fals.

Urmarit national prins de catre politistii sibieni. Este vorba despre un barbat de 38 de ani domiciliat in judetul Timis. Acesta trebuia sa fie in inchisoare inca de la data de 5 noiembrie insa barbatul se plimba liber prin centrul istorica al Sibiului. Timisoreanul fusese condamnat de catre Judecatoria Sibiu la 7 ani de inchisoare pentru fals si uz de fals. Acesta a fost ridicat de catre un echipaj de politie din cadrul Sectiei din Centrul Istoric Sibiu. Odata prins, urmaritul national a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Planuri mari!!!

Mitropolia doreste sa construiascsa un adapost pentru suferinzi, o cantina sociala si un camin pentru preoti. Cu putin noroc lucrarile ar putea incepe anul acesta. Cladirile vor fi amplasate in zona Mitropoliei –Xenopol unde Mitropolia detine teren sau cladiri aflate in paragina dar care pot fi modernizate. Reprezentantii Mitropoliei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro