Urmarit international, retinut de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au reusit sa puna mana in cursul noptii pe un urmarit international. Tanarul de 19 ani are de executat o pedeapsa cu inchisoarea. Va sta 4 ani dupa gratii pentru furt.

indeIn cadrul actiunilor din cursul noptii politistii de la Investigatii Criminale Sibiu ajutati de politistii din Atel, Blajel si Brateiu au reusit sa prinda un tanar in varsta de 19 ani condamnat la inchisoare. Baiatul are de stat dupa gratii 4 ani. In luna februarie a anului trecut condamnatul alaturi de alte 3 persoane a patruns prin escaladarea gardului, respectiv a unei ferestre lasate deschise intr-un imobil de unde au furat doua plasme in valoare de peste 3 mii de lei. Tanarul domiciliat in Tarnava a fost condamnat de catre Judecatoria Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ofertele saptamanii pe piata fortei de munca

Educatoare, ingineri, soferi, muncitori necalificati, croitori sau casieri. Acestea sunt cele mai cautate meserii la momentul de fata pe piata fortei de munca din Sibiu. Cei aflati in cautarea unui loc de munca au de ales dintre peste 400 de oferte de angajare puse la bataie de 90 de agenti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro