Urmarit international prins

Hila Ovidiu

Urmarit international capturat de politistii sibieni. Vorbim despre un tanar de 26 de ani pe numele caruia in urma cu 3 luni fusese emis un mandat european de arestare. Barbatul este acuzat in Germania de fals si inselaciune.

Oamenii legii au reusit in ultimele 24 de ore sa puna mana peun urmarit international. Tanarul in varsta de 26 de ani era urmarit de autoritatile germane dupa ce in luna septembrie pe numele sau fusese emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunilor de inselaciune si fals. Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba, a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore iar  miercuri a fost prezentat Curtii de Apel pentru confirmarea mandatului european  de arestare si efectuarea demersurilor de extradare catre autoritatile judiciare germane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alunecarile de teren intarzia constructia autostradei

Alunecarile de teren dau peste cap lucrarile dar si bugetul alocat pentru constructia autostradei Sibiu Orastie. Toti constructorii care lucreaza la cele patru loturi ale drumului se plang de aceasta problema si spera sa obtina ajutor european pentrua putea asigura niste lucrari de calitate. Cele mai grave probleme sunt pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro