Urmarit international, prins la Sibiu

Hila Ovidiu

Un tanar de 29 de ani, urmarot international, a gost identificat si retinut de catre angajatii Biroului Judetean de Politie Transporturi Sibiu. Barbatul era cautat inca de anul trecut, de cand pe numele sau a fost emis un mandat de arestare pentru savarsirea infractiunii de furt.

Politistii sibieni din cadrul Judetean de Politie Transporturi Sibiu au identificat si retinut in statia CFR Sibiu un barbat care era urmarit national si international. Tanarul, in varsta de 29 de ani, a fost condamnat la executarea pedepsei de 2 ani cu inchisoarea, pentru savarsirea infractiunii de furt, Pe numele sau a fost emis chiar si un mandat de executare, de catre Judecatoria Raducaneni, judetul Iasi, anul trecut. Oamenii legii l-au identificat de abia acum pe barbat, pentru a duce la indeplinire mandatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist lovit de un sofer neatent

Un biciclist s-a trezit luat pe capota unei masini, in timp ce circula regulamentar prin giratorul de langa spital. Soferul l-a vazut tarziu pe barbat si nu a mai putut evita impactul. Din fericire biciclistul a plecat acasa pe picioarele lui. Sa te deplasezi cu bicicleta intr-un oras aglomerat precum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro