Urmarit international, prins de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Hot roman in Spania, prins in localitatea Buzd de catre politistii sibieni. barbatul de 25 de ani este acuzat ca, alaturi de alte doua persoane, a intrat in locuinta a 3 spanioloaice si dupa ce le-a agresat pe acestea a furat din casa tot ce i-a picat in mana. Barbatul a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 15 zile.

ix

Autoritatile spaniole i-au anuntat pe politistii sibieni inca din 16 ianuarie de faptul ca tanarul de 25 de ani din Buzd este dat in urmarire internationala. Biroul Sirene din Spania a cerut predare catre autoritatile judiciare din aceasta tara in vederea arestarii pentru furt. Anchetatorii spanioli spun ca furtul a avut loc in 5 aprilie 2012, cand tanarul, insotit de alte persoane a intrat in locuinta a 3 femei in varsta unde a comis un furt prin violenta. Una dintre cele 3 femei a suferit leziuni foarte grave. Pentru prinderea infractorului si-au dat mana Politistii de la Investigatii Criminale, cei de la Postul din Brateiu dar si cei de la Atel. Barbatul a fost in cele din urma capturat si trimis in fata magistratilor. Magistratii au decis sa il aresteze pe acesta pentru o perioada de 15 zile. Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva de la Sibiu. Cel mai probabil insa acesta va fi dus in Spania unde va fi judecat si isi va ispasi pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maxim istoric pentru franc

E jale pentru cei care si-au luat credite in franci elventieni. Moneda a atins in cursul acestei zile un nou prag istoric. Valoarea acestuia a depasit-o pe cea a monedei unice europene. De mai bine de o saptamana francul elvetian da palpitatii celor care in trecut si-au luat credite in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro