Urmarit international, arestat preventiv

Hila Ovidiu

Un tanar de 27 de ani, urmarit international a fost retinut de catre politistii sibieni. barbatul este acuzat de mai multe fapte de inselaciune comise pe teritoriul Germaniei. A fost arestat preventiv pe o perioada de 15 zile.

indxTanarul in varsta de 27 de ani din municipiul Sibiu este acuzat ca in perioada 28.08-20.10 2012 a comis mai multe infractiuni pe teritoriul Germaniei. Barbatul a cumparat din 24 de magazine din Berlin si alte localitati germane diferite produse folosind carduri pe care le-a gasit sau furat, pretinzand ca este titularul de drept al acestora. Prejudiciul produs este de aproape 1700 de euro. Barbatul a fost prins pe teritoriul Sibiului, dus in fata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in vederea confirmarii mandatului european de arestare si arestat ulterior preventiv pentru o perioada de 15 zile. Tanarul va fi pedepsit in tara in care a infaptuit inselaciunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klemens si Dumbrava singurii inscrisi in concurs

S-a incheiat perioada de depunere a dosarelor pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Sibiu respectiv de director la Casa Corpului Didactic. Pentru fiecare post in parte s-a inscris cate o singura persoana, si anume, cei care detin aceste functii in momentul de fata. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro