Urmărit în trafic de către polițiștii rutieri – VIDEO

stiri redactie

La data de 02.12.2020, în jurul orei 2340, un echipaj de poliție din cadrul Secției nr.1 Poliție Urbană Sibiu, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a urmărit în trafic un autovehicul al cărui conducător auto nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor și nu a oprit la semnalele acestora (video atașat).

Astfel, echipajul de poliție a urmărit în trafic mașina în cauză, iar după câteva sute de metri, într-o parcare din zona străzii Nicolae Iorga, cel aflat la volan a acroșat ușor un stâlp din beton, a lovit apoi un stâlp metalic, după care a ieșit din vehicul și a încercat să fugă, fiind reținut de către agenții de poliție. Din fericire, în urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un sibian în vârstă de 22 de ani, care nu deține permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

          Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 335 cod penal, respectiv conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șofer aflat sub influența alcoolului, implicat într-o tamponare

La data de 02.12.2020, în jurul orei 2052, pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr  s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: un tânăr de 21 de ani din Constanța, în timp ce conducea autoturismul pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr, din direcția str. Mihai Viteazu spre str. Doamna Stanca, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro