URGENT!!! INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN SIBIU SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR

stiri redactie

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, în municipiul Sibiu.

La data de 15 iunie a.c., la ora 15,52, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat în zona Complexului Cedonia din municipiul Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului Investigații Criminale s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, femeie cu vârsta de aproximativ 40 – 45 de ani, care poartă ochelari. 

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, subcomisar de poliție STRECHE MARIUS, telefon 0762/271309, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Înscrie proiectele și voluntarii la Gala Tineretului Sibian 2019!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu a dat startul la sesiunea de înscrieri pentru voluntari și proiecte de tineret din județul Sibiu. Decernarea premiilor din cadrul Galei Tineretului Sibian va avea loc în 3 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG. La fel ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro