Update – PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR CU ANGAJĂRI CU ACTE FALSE

În perchezițiilor efectuate de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., la data de 19 noiembrie 2019, un bărbat a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

Astfel, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție–Secția de Urmărire Penală și Criminalistică a întocmit rechizitoriu în cauză și a sesizat Judecătoria Sectorului 1 București, în vederea judecării unui bărbat, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

Cel în cauză ar fi ocupat o funcție în cadrul unei companii și anterior pe cea de director al unei sucursale, în baza unei diplome de licență false ce atestă absolvirea cursurilor unei facultăți.

În virtutea funcțiilor obținute, acesta ar fi obținut un avantaj patrimonial de 460.000 de lei, reprezentând remunerații brute încasate, sumă cu care instituția angajatoare s-a constituit parte civilă în procesul penal.

Pentru recuperarea prejudiciului, au fost dispuse măsuri asigurătorii prin aplicarea sechestrului asupra a două imobile deținute de bărbat.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate, sub coordonarea procurorului de caz, de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1 București.

Reamintim că, la data de 19 noiembrie 2019, poliţişti din cadrul Direcției de Investigare a Criminalități Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au efectuat 3 percheziții în București și județul Ilfov.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS