Universal: Unul dintre chitariştii Goodbye to Gravity, Vlad Ţelea, ar fi decedat. Ceilalţi membri, răniţi

Hila Ovidiu

Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, în timp ce ceilalţi patru membri ai formaţiei au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor deţinute în acest moment de casa de discuri Universal.

Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul „Mantras of War” al formaţiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX că, din informaţiile deţinute în acest moment, Vlad Ţelea a decedat.

„Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitarişti, Vlad, şi ceilalţi patru sunt internaţi, la spital, cu arsuri şi sunt destul de grav”, a spus Vlad Buşcă, precizând că nu deţine informaţii exacte 100% în acest moment.

Vlad Buşcă a precizat că îi cunoaşte personal pe membrii trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Lavinius (tobe).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profesorii si parintii, comunicare on-line

Se instaureaza sistemul ‘BIG Brother” in scoli! Dascalii nu vor mai chema parintii la sedinte ci le vor trimite situatiile scolare pe mail. Astfel, fiecare mamica sau fiecare tatic va sti daca odrasla sa este cuminte sau nu, daca a fost sau nu prezent la ore, ba chiar vor fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro