Unitatile de garda deschise si de Ziua Nationala

Hila Ovidiu

Si spitalele vor functiona in minivacanta dedicata Zilei Nationale. Toate cele 7 unitati medicale importante din judet vor avea liniile de garda deschise.

Ghinionistii care vor avea nevoie de ajutorul medicilor in minivacanta de 1 Decembrie se pot adresa oricarei unitati de primiri urgente de la Spitalul Judetean, Spitalul de Pediatrie, spitalul de Boli Pulmonare, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul din Medias, cel din Agnita sau cel din Cisnadie. Cei care vor sa apeleze la medicul de familie o pot face adresandu-se centrelor de permanenta din Sibiu, Saliste, Agnita si Avrig. Si cei de la Ambulamnta vor fi la datorie. Cei care trebuie sa ridice retete trebuie sa stie ca in municipiul Sibiu vor fi deschise farmaciile de pe Iorga, Mihai Viteazu, Constitutiei sau strada Closca din Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politisti la datorie

Mai bine de 400 de politisti din toate structurile vor fi la datorie in minivacanta de 1 Decembrie. Joi oamenii legii isi vor desfasura activitatea cu precadere in zona lacasurilor de cult iar vineri politistii isi vor concentra atentia in zonele in care au loc evenimente dedicate Zilei Nationale. Din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro