Unitatea de Primiri Urgente se extinde

Hila Ovidiu

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a primit in sfarsit bani pentru extinderea Unitatii de Primiri Urgente. Procesul de extindere va consta in construirea a doua corpuri noi de cladire, in fata si in spatele actualei cladiri a UPU, pe o suprafata de aproape 157 de metri patrati. Costul proiectului se ridică la 400.000 de lei.

Barbatul care joia trecuta a dat foc unei hale apartinand unei societati din Ocna Sibiului a fost prins de catre politisti. Dupa ce au reusit sa potoleasca furia flacarilor, pompierii au strans dovezi care aratau ca focul a fost pus intentionat, de o mana criminala. Ancheta a fost preluate de catre politisti, care au dat imediat de urma suspectului. Barbatul, domiciliat in Sibiu, a fost prezentat instantei si a primit interdictia de a parasi localitatea pentru o perioada de 30 de zile. Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Ocna Sibiului, cu autorul in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. Oameniiu legii inceartca sa afle si motivele care l-au determjinat pe barbat sa puna focul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara gaz in prag de iarna

Fara caldura in casa si apa calda in prag de iarna. Vorbim despre locuitorii blocului ANL de pe strada Independentei. Desi s-au mutat in locuinte inca din luna august acestia nu au fost nici la momentul de fata racordati la reteaua de gaz. Vina apartine constructorului. Municipalitatea sibiana incearca sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro