Un viitor politist de succes

Hila Ovidiu

E tanar, ambitios si isi doreste sa ajunga un criminalist cu renume. Vorbim despre Vlad Stoica, sibianul care a reusit sa intre anul acesta cu locul II pe tara la Academia de Politie.

06.08.2014 11:35Politistii sibieni au fost intotdeauna la inaltime atunci cand a vewnit vorba de profesionalism. Cazuri de crima rezolvate, hoti prinsi, campanii de prevenire, toate au avut menirea de a le face viata mai sigura oamenilor. Si nici nu e de mirare faptul ca avem politisti de prima mana. Dovada stau tinerii care in fiecare an reusesc sa intre la Academia de Politie, una dintre unitatile de invatamant in care concurenta este intotdeauna acerba. Printre cei admisi anul acesta se nuara si Vlad Stoica, un viitor criminalist de succes. Tanarul a reusit sa obtina la admitere locul 2 pe tara. Tanarul isi doreste sa devina un criminalist de succes. Are si un model de urmat. Tatal sau este cel care i-a indrumat pasii catre o cariera in politie.
In timpul liber tanarul practica din pasiune ciclismul. Si aici si-a dovedit competentele. A urcat pe podium in ambele editii ale Criteriului Primaverii, competitie de ciclism pusa la cale de catre Prefectura si Consiliul Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masina la control!

Taxiurile si masinile de socala de soferi au fost luate la bani marunti miercuri de catre politistii rutieri. Politistilor li s-au alaturat si cei de la RAR care au verificat starea tehnica a masinilior. Actiunea a avut ca scop reducerea numarului de accidente produse din cauza nerespectarii normelor rutiere de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro