Un tanar din Poplaca, cautat de autoritatile elene a fost prins in satul natal

admin

Un bărbat de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistat de polițiștii Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr.“În dimineața acestei zile, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr au depistat un bărbat de 23 de ani, care era urmărit internațional,” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Grecia au emis în 22.02.2017 un mandat european de arestare, fiind cercetat alături de alte persoane pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, iar bărbatul urmează a fi prezentat Pachetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale.

Material prezentat de Turnul Sfatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Razboiul Regelui" la Astra Film

Proiectie de zile mari joi la Astra Film. Pasionatii de istorie nu trebuie sa rateze intalnirea cu „Razboiul Regelui”, o pelicula ce are menirea de a face lumina asupra momentelor cheie din viata ultimului monarh roman. Proiectia eveniment si-a propus sa darame idei preconcepute si sa prezinte adevarata istorie a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro