Un nou weekend cu razii rutiere

Se anuta un nou weekend cu razii rutiere! politistii sibieni vizeaza in special soferii care urca beti la volan sau care calca prea tare pedala de acceleratie. Actiunile rutiere vin dupa ce, in cursul acestui an s-a constatat o crestere alarmanta a accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei sau consumului de alcool.

In ceea ce priveste alcoolul, recordul pe etilotest a fost depistat de catre politisti chiar in aceasta saptamana, la un barbat care produsese un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Individul a avut pe testele rapide o alcolemie de 2,23 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Politistii rutieri le reamitesc faptul ca viteza excesiva ii lasa fara permis si fara sume consistente de bani in buzunar iar consumul de alcool la volan ii poate trimite direct la inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi bebelusi

 In timp ce natalitatea la nivel national o ia la vale, in judetul nostru bebelusii vin pe lume pe banda rulanta! Numai in primele 6 luni ale anului au venit pe lume in maternitatea sibiana peste 1500 de copilasi. Cifrele sunt in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro