Un nou subprefect la Sibiu

Hila Ovidiu

De miercuri seara Prefectura Sibiu are un nou subprefect. Lucian Radu a fost eliberat din functie si inlocuit cu Anca Sandru, fostul purtator de cuvant de la Finante. Guvernul a emis in cadrul sedintei de la mijlocul saptamanii mai multe astfel de ordonante de numire in functie.

prefecturaIn sedinta de Guvern de miercuri alesii neamului au decis eliberarea din functie a subprefectilor din Covasna, Caras-Severin, Sibiu si Suceava. In judetul nostru, pus pe liber a fost cel care a detinut functia de subprefect pentru aproximativ un an de zile, Lucian Radu. Acesta a activat in cadrul ITM inainte sa fie detasat la Prefectura. Tot acolo se va si intoarce dupa eliberarea oficiala din functie. Locul sau printre numitii Guvernului in teritoriu va fi luat de catre Anca Sandru, fost purtator de cuvant al Finantelor sibiene. Si aceasta este detasata temporar. Investirea in functie a Ancai Sandru va fi facuta numai dupa comunicarea oficiala a deciziei din partea Prefecturii Sibiu. Anca Sandru si actualul prefect, Ovidiu Sitterli au mai lucrat impreuna si in cadrul AJFP Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie insarcinata, diagnosticata cu gripa

Inca o victima a cazut prada gripei. Este vorba despre o femeie insarcinata. Femeia a fost diagnosticata cu virus sezonier insa forma de boala nu a fost una severa si nu a necesitat internare. Inca o persoana ingroasa numarul cazurilor de gripa confirmate cu laboratorul la Sibiu. Este vorba despre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro