Un nou maxim istoric pentru euro

Hila Ovidiu

Euro a crescut puternic in comparatie cu leul. La mijlocul acestei saptamani un euro a fost cotat la peste 4,75 lei. Iar vestile proaste nu se incheie aici pentru ca au fost in crestere si indicii ROBOR la 3,6 si 9 luni. Gurile rele spun ca, fara interventia Bancii Nationale, am putea ajuge sa cumparam un euro cu 7 lei.

E dezastru pe piata financiara romaneasca! Leul s-a devalorizat puternic in comparatie cu moneda europeana! A pierdut 1% de la o zi la alta. Un euro a fost cotat in cursul zilei de miercuri la 4,75 lei iar predictiile arata noi cresteri in zilele urmatoare in situatia in care, spun analistii financiari, nu intervine Banca Nationala a Romaniei.

In crestere au fost si indicii ROBOR la 3,6 si 9 luni. In traducere libera asta inseamna rate mult mai mari pentru cei cu credite.

ROBOR la 3 luni a inregistrat o crestere 6 puncte procentuale, cel pe 6 luni o crestere de 3 puncte procentuale iar cel pe 9 luni cu alte cateva puncte procentuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

178 de sibieni cu fracturi

Peste 170 de de sibieni au ajuns de la inceputul anului si pana in prezent la spital cu fracturi dupa ce au cazut pe gheata. 20 dintre acestea au avut rani grave asa ca au necesitat internare. Numai in ultimele 24 de ore au cerut sprijinul medicilor 4 pacienti cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro