Un nou corp de cladire pentru Scoala I.L.Caragiale

Una dintre cele mai cautate unitati de invatamant din Sibiu se extinde. Este vorba despre scoala I.L Caragiale de pe strada Vasile Alexandri. Lucrarile de modernizare a acesteia vor costa peste 12,5 milioane de lei, vor fi realizate prin fonduri nerambursabile si vor consta din ridicarea unui nou corp de cladire.

Extinderea scolii inseamna constructia unui nou corp de cladire. Acesta va fi compus din 11 Sali de clasa, cabinete de chimie, fizica si informatica, o sala multimedia, o biblioteca si o sala de lectura, o sala de mese, un cabinet medical,  o cancelarie, o sala de sedinte, vestiare dar si o arhiva.

Acelasi corp va adaposti si sala de sport. Aceasta va fi una moderna, dotata cu vestiare si dusuri pentru elevi.

In ceea ce priveste dotarile, noile clase vor avea table interactive, videoproiectoare si sisteme PC. De ele se vor bucura in jur de 500 de elevi care invata in aceasta scoala.

Acesta nu este singurul proiect de modernizare a unitatilor de invatamant din fonduri neramburesabile. Pana acum s-au semnat contracte de eficientizare energetica pentru patru scoli, pentru constructia a doua noi crese, pentru extinderea Scolii Nicolae Iorga si se asteapta unda verde pentru priectul privind modernizarea internatului Colegiului Independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parking, filmul care rupe gura targului la TIFF Sibiu

Editia cu numarul 13 a Festivalului International de Film Transilvania de la Sibiu ia startul joi! Cinefilii sunt asteptati sa vada, alaturi de regizorul Tudor Giurgiu filmul “Parking” una dintre cele mai asteptate pelicule ale acestui an. La deschiderea de gala care va avea loc la Centrul Cultural Ion Besoiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro