Un nou caz de „impacaciune” intre potentiali infractori si victime

stiri redactie

Politistii sibieni ajung sa munceasca inutil! Oamenii legii isi risca viata pentru a prinde infractorii insa cei de pe urma se impaca cu victimele iar munca justitiarilor devine zadarnica. Este si cazul unui tanar care a pus pe jar autoritatile dupa a anuntat ca a fost jefuit de 2 cunoscuti. Este cel de-al doilea caz in mai putin de 48 de ore in care oamenii legii depun eforturi pentru a prinde hotii iar mai apoi sunt nevoiti sa lase in libertate infractorii pentru ca victimele cad la pace cu acestia si isi retrag plangerile. O alta femeie, victima a unui furt din autobuz s-a impacat cu hotii dupa ce acestia i-au furat peste 14 mii de dolari iar politistii au reusit sa ii recupereze si restituie paguba.

Politistii spun ca luni seara au primit un apel prin numarul unic de urgenta 112 de la un tanar care a anuntat faptul ca in urma unui conflict cu doi cunoscuti a ramas fara sumele de 200 de euro si 180 de lei.

Oamenii legii au ajuns la fata locului si au reusit sa puna rapid mana pe faptasi. Atat ei cat si victima au ajuns la sediul Politiei insa aici au cazut la pace dupa ce victimei i-au fost restituiti banii sustrasi.

Politistii atrag atentia asupra faptului ca in situatia in care victima isi retrage plangerea, suspectii sunt pusi in libertate. Mai mult, neavand antecedente, acestia pot scapa basma curata si in cazul comiterii altor infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

12,5 milioane de lei pentru extinderea scolii I.L. Caragiale

Scoala I. L Caragiale se extinde! Municipalitatea a castigat finantare pentru constructia unui nou corp de cladire. Investitia se ridica la 12,5 milioane de lei. In perioada imediat urmatoare, lucrarile vor fi scoase la licitatie iar dupa desemnarea castigatorului se va da ordinul de incepere a constructiei. Pe langa cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro