Un nou an scolar

Hila Ovidiu

A sunat clopotelul! 65 de mii de elevi din intreg judetul s-au reintors de luni in banci. Chiar daca nu au avut manuale pe banci in anumite situatii, dascalii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a le face scolarilor primirea cat mai calduroasa.

scoalaZeci de mii de elevi din judet au umplut luni curtile scolilor. Mai mult sau mai putin bine a inceput un nou an scolar. Dar cum a debutat anul 2014-2015 ne spun chiar reprezentantii Inspectoratului Scolar. Peste 3 mii dintre cei mai bine de 65 de mii au pasit luni pentru prima oara intr-o scoala. Bobocii de la clasa pregatitoare au fost primiti cu bratele deschise si multa caldura sufleteasca. In fiecare scoala s-a incercat o deschidere a anului scolar cat mai originala. La clasa I sunt 4 mii de elevi si tot atatia si in clasa a doua. Si pentru ca tot vorbeam despre primire calduroasa, la Scoala Gimnaziala I.L.Caragiale micutii au fost intampoinati de Mickey Mouse.Dupa ce au facut cunostinta cu celebrul personaj de desene animate, scolareii au fost poftiti in clase. Intrarea nu s-a facut insa oricum ci pe sub un pod de flori realizat de catre colegii mai mari. Pentru toti elevii a inceput un nou an scolar. Ramane de vazut si cum se va termin acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strongman Champions League

Show de zile mari in weekend la Sibiu. Cei mai fortosi “strongmani” din lume vin sa isi masoare fortele. Vor trage dupa ei autobuze, vor ridica pietre de sute de kilograme si vor face genuflexiuni cu masini. Strongman Champions League este una dintre cele mai populare cometitii de forta din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro