Un nou an de studii

Hila Ovidiu

Scoala Populara de Arte si Meserii din Sibiu si-a deschis din nou portile. Anul acesta aproximativ 500 de tineri ii urmeaza cursurile in speranta ca pe viitor vor deveni mari artisti. Cei mai multi opteaza pentru cursurile de canto sau cele de instrumente muzicale.

Cateva sute de tineri care viseaza sa devina artisti au inceput de luni cursurile Scolii Populare de Arte. La mare cautare in acest an sunt cursurile de canto dar si cele de instrumente muzicale. Anul acesta urmeaza cursurile scolii sibiene mai bine de 500 de tineri viitori artisti.
Conducerea scolii a primit asigurari din partea Consiliului Judetean ca in viitorul apropiat se va muta in casa noua.
Anul acesta mai bine de 500 de elevi trec pragul scolii indiferent ca sunt adolescenti sau pensionari. Acestia vor sa treaca cu brio peste cursurile si examenele de acotrie, canto, chitara, orga-acordeon, pictura, jocuri populare sau arta traditionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vremea rea face victime

Vremea rea a facut victime si in weekend. Duminica 4 minori si doi adulti au ajuns la spital din cauza nepastrari distantei in mers pe timp de ploaie si carosabil ud. Accidentul s-a produs duminica la iesire din Porumbacu de Jos. Vorbim practic despre o ciocnire frontala intre doua autoturisme. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro