Un 2013 SMART

Hila Ovidiu

Sibiul e SMART in 2013. daca tema lui 2012 a fost barocul la anul oasul de pe Cibin devine inteligent. Tema a fost aleasa datorita faptului ca pe parcurul a trei sferturi din an orasul este plin de studenti. Aproximativ 20 de mii de tineri vin anual pentru studii superioare la Sibiu.

Tema anului 2013 pentru Sibiu va fi una cat se poate de SMART. Vorbim aici despre un an special dedicat tinerilor care vin sa faca facultate in orasul nostru. Sibiul a fost de-a lungul timpului capitala culturala, oras baroc, iar la anul va fi caracterizat de inteligenta. Sau cel putin asa va lasa sa se inteleaga tema propusa de municipalitate pentru anul cultural 2013. Ideea acestei teme a pronit de la faptul ca la cele 5 centre universitare studiaza mai bine de 20 de mii de studenti. Promovarea Sibiului ca oras universitar va deschide apetitul cultural al tinerilor studenti sau viitori studenti si va deveni o componenta definitorie a identitatii orasului prin reluarea motivului multicultural traditional al Sibiului in contextul european. Pentru operatorii culturali acasta tema inseamna cat mai multe proiecte dedicate tinerilor studenti. Ghidul soclicitantului pentru proiectele ce vor fi depuse in vederea finantarii pe agenda culturala a anului viitor este aproape finalizata si urmeaza sa fie supusa aprobarii Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ancheta rutiera in Sibiu

Daca sunteti tras pe dreapta de catre politistul rutier iar apoi o alta persoana va roaga sa completati un formular, nu va faceti griji. Nu ati comis nicio abatere, ci doar luati parte la un sondaj comandat de Ministerul Transporturilor. Pe perioada intregii saptamani angajatii unei firme de spoecialitate vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro