Ultima saptamana cu bonificatii la taxe si impozite

Hila Ovidiu

Nu v-ati platit inca taxele si impozitele? Mai aveti o saptamana la dispozitie in care, daca achitati suma integral beneficiati de o reducere de 10 procente. In 31 martie se incheie primul trimestru de achitare a darilor catre stat.

taxe si imp31 martie este ultima zi in care puteti beneficia de bonificatia de 10 procente in situatia in care va achitati integral taxele si impozitele.Pana in acest moment Directia Fiscala a incasat de la persoanele fizice mai bine de 15 milioane de lei. Suma este in crestere cu un milion fata de aceeasi perioada a anului trecut. Practic pana la momentul de fata s-au efectuat mai bine de 75 de mii de tranzactii. De la persoanele juridice in aproape 3 luni de zile s-au incasat peste 7,5 milioane de lei, cu 400 de mii mai mult decat in 2014. pe acest segment au fost efectuate mai bine de 4300 de tranzactii. Darile catre stat pot fi in continuare achitate la ghiseele primariei, la posta sau chiar on-line. Din prima zi a lunii urmatoare cei care nu si-au achitat impozitele aferente vor achita majorari de intarziere de 2 la suta pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programe nationale de sanatate

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri programul national de sanatate. Prioritare vor fi cele de imunizare, de prevenire si supraveghere a infectiei HIV si cele destinate bolilor transmisibile. Prin hotarare de Guvern s-a aprobat miercuri lista programelor nationale de sanatate ce urmeaza sa fie derulate in acest an si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro