Ultima etapa de inscrieri

Hila Ovidiu

S-a incheiat o etapa si a inceput o alta. Din 2 mai a debutat ultima dintre cele patru perioade de inscrieri a copiilor in clasa pregatitoare si clasa I. In etapa cu numarul trei, desfasurata in aprilie au fost inscrisi aproximativ 500 de elevi.

Miercuri a debutat si ultima etapa de inscrieri in clasa pregatitoare si clasa I. aceasta se adreseaza tuturor celor care nu si-au inscris pana acum copilul. Atentie insa! Locurile sunt in proportie de 90 la suta ocupate. In etapa anterioara aproximativ 500 de copii au fost trecuti ca viitori elevi ai scolilor din judet. Listele finale cu toti copiii inscrisi in fiecare scoala in parte vor fi facute publice in data de 21 mai. Peste 3 mii de copii trebuie sa se regaseasca pe listele claselor pregatitoare si ceva mai multi pe listele de clasa I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara permis, de 1 Mai

Distractia de 1 Mai s-a sfarsit la politie pentru un tanar de 22 de ani din Sibiu. Baiatul a urcat la volan desi stia foarte bine ca nu poseda permis de conducere, si a avut ghinionul sa fie oprit in trafic de catre un echipaj al Politiei Rutiere. Pentru inconstienta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro