Uite cortul, nu e cortul…

Hila Ovidiu

Uite cortul, nu e cortul. De caldura probabil ca institutiile sibiene s-au incurcat in informatii. In timp ce Prefectura sustine ca in Sibiu sunt puncte de prim ajutor pe perioada caniculei, institutia municipala spune ca este pregatita sa intervina in acest sens, dar ca temperaturile nu au ajuns la limita la care sa poata fi facute aceste demersuri. In judetul Sibiu a fost emis cod galben de canicula, iar legal se poate interveni pentru a acorda prim ajutor si apa doar in situatii de cod portocaliu.

E cald. Simtim cu totii. E vara si au fost emise coduri de canicula. Stim aproape cu totii. Ne-o tot repreta de cateva zile bune meteorologii. Si reprezentantii institutiilor sibiene stiu asta. Numai ca…de la Prefectura si pana la Primarie informatiile difera semnificativ. Pe scurt: atunci cand este cald legea spune ca in orase trebuie amenajate puncte de acordare a primului ajutor dotate cu apa pentru cei carora li se face rau. La Sibiu apare insa o problema. In timp ce Prefectul Ovidiu Sitterli spune ca a somat institutiile din judet sa se conformeze si ca in municipiu au fost amenajate astfel de puncte de prim ajutor, in realitate situatia este usor diferita. Municipalitatea sibiana insa vine cu legea in mana si spune ca desi este pregatita sa intervina, legal nu poate face acest lucru pentru ca la nivelul judetului a fost emis doar cod galben si nu cod portocaliu de canicula. Cu sau fara corturi oamenii incearca sa se racoreasca cum pot. Cei mici si nu numai au transformat Piata Mare in miniparculet acvatic. Iar distractia este una pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru dintr-o lovitura

O tanara soferita a reusit sa avarieze patru autoturisme, din cauza neatentiei. Femeia nu s-a asigurat la intrarea in intersectie, a izbit in plin un autoturism care circula regulemantar, apoi autoturismul ei a ricost in parcare, unde a lovit usor alte doua masini. Tamponare spectaculosa marti dupa-amiaza in cartierul Strand. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro