Ucraineanca in ilegalitate

Hila Ovidiu

O ucraineanca aflata in tranzit in Sibiu a ajuns in atentia politistilor de la Biroul pentru Imigrari Sibiu, deoarece a uitat sa mai paraseasca tara noastra. Desi avea dreptul de a ramane doar 5 zile in Romania, fata s-a intalnit cu mai multi prieteni la Sibiu si nu s-a mai dat dusa.

Sibiul a fost irezistibil pentru o tanara ucraineanca care, desi avea dreptul de a sta doar 5 zile in Romania, a fost iremediabil vrajita de frumusetile orasului de pe malurile Cibinului si a uitat sa mai plece. Tanara avea viza de sedere intr-un stat al Uniunii Europene, deci avea si dreptul de a tranzita tara noastra, dar nu putea ramane aici mai mult de 5 zile. Fata a fost coplesita de frumusetile locului, a intalnit aici si numeroasi prieteni si a uitat sa mai paraseasca orasul. I-au reamintit ca trebuie sa se intoarca acasa politistii de la Boiroul pentru Imigrari Sibiu. Acestia i-au dat decizie de returnare, dar si o amenda frumusica. Oamenii legii fac apel catre toti aflati pe raza judetului Sibiu sa respecte legislatia in vigoare si pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale sa se adreseze Biroului pentru Imigrari Sibiu, din strada Revolutiei Nr. 2 – 4.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pistol gasit in Rasinari

Politistii care executau serviciul de ordine publica pe o strada din localitatea Rasinari, au gasit ascunse, dupa o teava de gaz, un pistol cu trei cartuse si o surubelnita. Desi arma era ruginita, aceasta era in stare de functionare. Politistii au demarat o ancheta pentru a afla cui ii apartineau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro