Ucisa sub ochii propriului copil

Hila Ovidiu

Crima pasionala in apropiere de Gara Sibiu. O femeie a fost injunghiata de concubinul acesteia sub ochii propriului copil de 4 ani. Ucigajul a incercat sa fuga dar a fost prins si arestat preventiv pentru 30 de zile. Suparat ca femeia avea o alta relatie si ca avea de gand sa paraseasca domiciliul conjugal lasand in urma cei 4 copii, criminalul si-a asteptat concubina in gara. Aici s-au certat iar mai apoi, intr-un moment de furie oarba, omul a decis sa-si faca dreptate singur. A scos cutitul si a injunghiat-o de mai multe ori.
Femeia a fost preluata de salvare insa s-a stins pe un pat de spital in doar o ora.
Micutul a fost preluat de catre DGASPC si dus in Centrul de Urgenta pentru Primirea Minorilor pentru a beneficia de protectie si consiliere. La fel se va intampla si cu ceilalti 3 frati ai sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petrecaretii care au facut toxiinfectie alimentara in noaptea dintre ani au fost serviti cu piftie si rulouri infestate cu stafilococ auriu.

Rezultatele testelor DSP arata ca din probele bacteriologice recoltate de la 22 de angajati ai restaurantului, 9 exudate nazale si unul faringian au fost pozitive pentru Stafilococ. Din cele 20 de coproculturi recoltate de la personal una a fost pozitiva, rezultatul in cazul celorlalte a fost negativ din punct de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro