Turcan numără zilele până la DEMISIA lui Oprea, după modelul AMR

Hila Ovidiu

Copreşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, numără zilele rămase până la “demisia de ruşine” a vicepremierului Gavriel Oprea, invocând sintagma  AMT 7  zile, după modelul AMR-ului din armată.

“În armată, oamenii cu onoare urmăreau AMR-ul până să-şi vadă familiile, până să poată ieși din rigorile unui sistem pe care şi l-au asumat şi şi-au dorit să-l urmeze.Pentru Gabriel Oprea voi urmări AMT-ul, adică A Mai Trecut – o zi, două, trei… până la demisia de ruşine.

Până acum avem AMT 7!”, spune Turcan într-un mesaj postat marţi pe Facebook.

Liberala menţionează, în aceeaşi postare, că Oprea este doar “demagog şi lipsit de onoare”, pănă când nu trimite programul din ziua accidentului poliţistului mort în Capitală, “pe ore şi minute”.

“Cuvintele meșteșugite şi aerul smiorcăit nu țin loc de date, ore, cifre! Ca-n armată! Voi număra zilele până la momentul demisiei lui Gabriel Oprea. Nu demisia de onoare, ci de rușine! Si nu pentru că e mai special G. Oprea decât mulţi colegi de-ai săi de guvern ci pentru că este omul care a folosit cel mai des cuvinte mari, fără ca măcar să înțeleagă o sutime din sensul, importanţa şi responsabilitățile pe care acestea le incumbă”, mai spune Turcan.

Luni seara preşedintele Klaus Iohannis a declarat că l-a sfătuit pe vicepremierul Oprea să demisioneze  din cauza comunicarii catastrofale, la şase zile de la moartea poliţistului Bogdan Gigina .

În replică, vicepremierul s-a declarat nevinovat şi a precizat că îşi va continua activitatea în Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 3. Negoiţă: Este vizat un angajat al Direcţiei de Urbanism

Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri dimineaţă, la Primăria Secorului 3 al Capitalei, primarul Robert Negoiţă anunţând pe Facebook că verificările au loc la Direcţia de Urbanism şi este vizată activitatea unuia dintre angajaţii acestei direcţii. ACTUALIZARE ”În această dimineaţă, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcţiei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro