Trotuar blocat(din nou) pentru ca de pe o cladire cade tencuiala

Hila Ovidiu

Atentie, cade din nou tencuiala de pe imobilul de la capatul strazii Mitropoliei. Reprezentantii municipalitatii spun ca proprietarii vor fi din nou amendati. De aceasta data se va aplica sanctiunea maxima, in valoare de 2 mii de lei.

Pentru nici noi nu mai stim a cata oara trotuarul de pe strada Mitrpopliei este blocat iar pe marginea sa troneaza celebrul panou cu “atentie, cade tencuiala”. Vorbim despre imobilul aflat in stare avansata de degradare de la capatul strazii Catedralei Mitrpoplitane. Situatia acestei cladiri ramane incerta, fiind vorba despre un litigiu inca neelucidat. Intre timp tragedia de pe Balcescu se poate repeta oricand pe Mitropoliei. Reprezentantii municipalitatii au facut zeci de sesizari la adresa proprietarilor. De cateva ori acestia au fost si amendati. Acum li se va aplica amenda maxima. Adica…2 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar prins la doua luni de la comiterea faptei

Inca un talhar mediesean prins de politisti. Barbatul a atacat o femeie in plina strada si i-a smuls telefonul mobil din mana. Politistii documenteaza acum intreaga activitate infractionala a infractorului. Politistii au reusit sa puna mana pe talhar abia la 2 luni de la comiterea faptei. In 1 august barbatul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro