Trimisi dupa gratii

Hila Ovidiu

6 sibieni au fost ridicati de politisti pentru a fi condusi cate centrele de incarcerare. Acestia au fost condamnati de diferite tribunale din tara la pedepse executorii. Cea mai mare este de 10 ani si 2 luni de inchisoare. Primul sibian ridicat de acasa este din Medias si are 21 de ani. A incercat sa se ascunda de oamenii legii asa ca a fost nevoie de actiuni de cautare pe raza localitatilor Dumbraveni si Ernea. In cele din urma tanarul a fost prins. Va sta dupa gratii un an si 3 luni pentru furt. A fost condamnat de catre judecatorii din Turda.
Alti 5 barbati, cu totii parte a aceluiasi caz, au fost condamnati de catre Tribunalul din Sibiu la diferite pedepse cu executare. Vorbim aici despre un barbat de 30 de ani care va sta 10 ani si 2 luni dupa gratii pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si instigare la inselaciune. Alaturi ii va fi un alt sibian, de 33 de ani, condamnat la 5 ani si 4 luni pentru complicitate la inselaciune si instigare la uz de fals. Un alt membru al retelei in varsta de 49 de ani va sta dupa gratii 3 ani pentru complicitate la inselaciune si fals material in inscrisuri oficiale. Lor li se adauga si un barbat de 53 de ani care a fost condamnat la 5 ani dupa gratii pentru inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Ultimul ridicat de politisti este un tanar de 37 de ani, din Poiana Sibiului, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru complicitate la inselaciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Medic de la Judetean prins cu mita-n buzunar

Medicul Alexandru Fraticiu de la Spitalul Judetean este cercetat penal pentru luare de mita! Acesta a primit o spaga de 200 de euro pentru efectuarea unei operatii. Doctorul era seful sectiei de gastroenterologie. Cea care l-a denuntat pe medic este o femeie caruia doctorul ii ceruse sumele de 200 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro