Tribunalul si Judecatoria, aproape de o noua locatie inchiriata

Tribunalul Sibiu este pe drumul cel bun. A facut inca un pas spre gasirea unei noi locatii in care sa isi desfasoare activitatea. Din cele 6 oferte depuse una a fost respinsa din start pentru ca a fost depusa dupa termenul limita, alte 3 au fost respinse in urma analizei si au fost considerate valide 2 oferte. Una dintre ele este depusa de o persoana fizica.

Dupa ce au fost la un pas sa ramana in strada, Tribunalul si Judecatoria din Sibiu fac eforturi sustinute pentru a gasi o noua locatie unde sa isi desfasoare activitatea. Mai au timp doar pana in decembrie sa isi rezolve situatia cladirii. Ulterior vor fi nevoiti sa paraseasca imobilul de pe Calea Dumbravii. Iar cum de renovarea Palatului Justitiei din Sibiu nu mai vorbeste nimeni, singura solutie este o noua chirie.

Au fost depuse initial 6 oferte. Dintre acestea, una a ajuns tarziu, dupa expirarea teremenului limita. Aceasta a fost returnata nedeschisa. Cele 5 oferte ramase au fost deschise si analizate. 3 dintre ele nu au indeplinit conditiile cerute asa ca au fost respinse. Au ramas doua oferte valide dintre care una este depusa de o societate comerciala si o alta de catre o persoana fizica.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS