Trei persoane au murit în Apoldu de Sus (UPDATE/FOTO)

Hila Ovidiu

Trei persoane au murit luni spre marţi noapte pe DN1, în judeţul Sibiu, iar alte două au fost rănite în urma ciocnirii violente dintre un TIR şi un microbuz. Tragedia s-a produs în apropiere de localitatea sibiană Apoldu de Sus, puţin după miezul nopţii.

Victimele, care se întorceau în ţară de la muncă în străinătate,  se aflau într-un microbuz de persoane şi se îndreptau spre Sibiu. Din nefericire, maşina lor a fost lovită violent de un TIR încărcat cu legume al cărui şofer a fost beat, impactul fiind fatal pentru trei oameni, doi bărbaţi şi o femeie.Poliţiştii fac încă verificări pentru stabilirea identităţii celor trei persoane decedate.

Potrivit anchetatorilor, printre decedaţi se află şi şoferul microbuzului, un tanar de 33 de ani din Iaşi. Cel de-al doilea barbat decedat, originar tot din Iaşi, are 44 de ani iar femeia care şi-a pierdut viaţa are 45 de ani şi era din judeţul Braşov.

Toţi trei au murit pe loc, în urma impactului devastator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Punctul de frontieră Nădlac II, închis din cauza unei defecţiuni la sistemul informativ.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac II de pe autostrada A1 a fost închis, marţi dimineaţă, din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic, iar pentru a nu se forma coloane de autovehicule în zonă şoferii au fost redirecţionaţi către Turnu şi Nădlac I, pentru maşini, şi Vărşand, pentru camioane.Potrivit purtătorului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro