Treceri de pietoni si statii de autobuz

Hila Ovidiu

Municipalitatea nu are pe ordinea de zi numai reparatii la strazi. Printre proiectele de lucrari care se vor despfasura in perioada urmatoare se numara o statie de autobuz si o trecere de pietoni.

Statia de autobuz va fi amenajata in zona Cimitirului Municipal. Lucrarile pentru aceasta vor fi finalizate in aproximativ o luna si jumatate. Noua zona pentru stationarea mijloacelor de transport in comun va avea refugiu in zona intersectiile dintre strazile Nicolae Filimon si Panait Cerna. De asemenea, tot in perioada urmatoare va fi amenajata si o trecere de pietono. Aceasta va fi localizata pe strada Avrig. Decizia de amplasare a acesteia a fost luaa in incercarea de a proteja pietonii care traveseaza din parcul Sub Arini. Inaintea trecerii de pietoni pe ambele sensuri vor fi montate obstacole pentru a determina conducatorii auto sa reduca viteza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evaluari nationale

Au inceput evaluarile nationale. Peste 3100 de absolventi de clasa a VIII-a sunt examinati in aceste zile la romana, matematica si limba materna acolo unde este cazul. Dupa promovarea examenelor in functie de mediile pe care le obtin tinerii vor merge la liceu. Dupa ce vor trece cele doua respectiv […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro