Traversare periculoasa

Hila Ovidiu

Neatentia a costat-o scump pe o batrana de 72 de ani din Sibiu. Femeia a ajuns in spital dupa ce a fost accidentata de un sofer care dadea cu spatele. Batranica traversa neregulamentar, iar soferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.

Neatentia si ignoranta puteau sa o coste viata pe o femeie de 72 de ani din Sibiu. Batranica s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, moment in care a fost lovita de un sofer de 25 de ani, care efectua manevra de mers inapoi. Poate ca accidentul ar fi putut fi evitat daca macar soferul se asigura temeinic inainte de a efectua manevra. Femeia a ajuns in spital cu rani serioase, provocate nu atat de accident, cat de cazatura pe asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coliziune frontala pe contrasens

Doua persoane, un barbat si o femeie, se zbat intre viata si moarte dupa ce autoturismele pe care le conduceau s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a produs pe DN 1, in afara localitatii Miercurea, iar de vina este soferita care s-a aventurat intr-o depasire periculoasa, fara sa se asigure suficient. O […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro