Tratament special pentru animalele de la Zoo

Hila Ovidiu

Oamenii nu sunt singurii care sufera de pe urma caniculei ci si animalele de la Zoo. Norocul celor din urma este ca pe o asemenea arsita ingrijitorii le acorda o atentie deosebita. Animalele au parte de meniu special de vara si cat mai multa apa rece. Cei mai fericiti de tratamentul spcial de vara par sa fie ursii care cat e ziua de lunga se balacesc in apa spre deliciul spectatorilor.

La cat e de cald afara si animalele de la Zoo incearca sa se ascunda pe unde gasesc cate un colt de umbra. In zilele toride de vara acestea  se tarasc alene catre adaposturi sau se tolanesc la umbra vreunui copac si asa isi petrec mai toata ziulica. Ceva mai vesele par doar atunci cand li se aduce portia de hrana, bine gandita si calculata conform sezonului in care suntem. Norocul lor este ca ingrijitorii de la Zoo le ofera un adevarat tratament estival. Fructe sau legume proaspete si apa rece cat cuprinde. Gradina Zoologica Sibiu adaposteste la ora actuala aproximativ 190 de animale si pasari din mai multe specii. Conditiile de trai ale acestora au fost semnificativ imbunatatite odata cu modernizarie ce au avut loc la Zoo in ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri in institutiile de invatamant ale MAI

Tinerii care doresc sa devina politisti, mai au la dispozitie putin timp pentru a se inscrie la una dintre scolile de invatamant superior sau de subofiteri care pregatesc personal pentru Ministerul Administratiei si Internelor. Termenele limita de inscriere sunt 22 iunie, respectiv 10 august. Au inceput inscrierile pentru institutiile de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro