Traseu nou din februarie

Hila Ovidiu

Societatea de transport public vrea sa introduca un nou traseu de transport in oras. Acesta va lega un cartier nou construit de centrul orasului. De asemenea vor fi prelungite si traseele 10 si 18.

Noul traseu va deveni cel mai probabil functional din 1 februarie si se va numi traseul 19. Pana la punerea lui in functiune, traseul trebuie sa treaca insa de votul consilierilor locali. Daca va trece cu bine cetatenii din cartierele Alma si Magnolia vor avea legatura spre centrul orasului. Autobuzele care vor circula pe acest traseu vor pleca din statia de pe Andrei Saguna, vor merge pe Alba Iulia, apoi pe Calea Turnisorului, pe Frigoriferului si vor avea capad de linie cartierul Magnolia de pe Calea Surii Mici. Vor fi infiintate 7 noi statii. Doua dintre acestea vor fi pe calea Turnisorului in dreptul intersectiei cu strada Frunzei, 4 pe strada Frigoriferului si una capat de linie pe strada Calea Surii Mici.
Si locuitorii Cartierului Tineretului vor beneficia in sfarsit de mijloace de transport public. Pentru ei va fi prelungit traseul 18. Acesta circula la momentul de fata pana pe strada Lisabona. Dupa prelungire va circula pana pe strada Londra si vor fi infiintate 3 statii. Doua ditre ele vor fi pe strada Kiev in dreptul scolii 12 si una in apropierea intersectiei cu strada Kogalniceanu.
Traseul 10 va fi prelungit pentru a asigura si noilor locatari ai cartierului Zavoi accesul la transport public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima suta de mii de doze de vaccin hexavalent ajunsa in Romania

Din aceasta saptamana se reia imunizarea copiilor cu vaccin hexavalent. Sau cel putin asa sustin reprezentantii Ministerului Sanatatii care spun ca intr-o prima faza producatorul vaccinului va livra pentru tara noastra aproximativ 100 de mii de doze. Acestea vor fi impartite Directiilor de Sanatate Publica din tara. Reprezentantii Ministerului Sanatati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro