Transylvanian Grand Prix

Hila Ovidiu

Unul dintre cele mai mari concursuri de dans sportiv va avea loc in weekend la Sibiu. Transilvanian Grand Prix debuteaza vineri. Se bat pentru marele titlu mai multe perechi care de-a lungul timpului si-au castigat renumele la competitii de nivel mondial.

Din 25 si pana in 27 septembrie Sibiul se transforma in capitala dansului modern. Aici va avea loc cea mai importanta competitie de dans sportiv din tara noastra. Aduce la Sibiu mai bine de 1500 de dansatori din peste 20 de tari. Ultima zi de concurs vine cu un super spectacol de dans sportiv. Vor fi aici campionii mondiali de Show Dance Mirona Gliga si Roman Ciflicli. Cei doi tineri au reusit sa puna mana anul acesta pe titulul suprem la campionatul de dans din China.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima de instalare pentru navetistii din invatamant

Veste buna pentru dascalii care sunt la inceput de cariera si care fac naveta. Li s-a aprobat prima pentru instalare! Banii se primesc insa o singura data. Dascalii vor beneficia de bani mai multi conform noului contract colectiv. Mai exact vorbim despre profesorii care fac naveta. Cadrele didactice care au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro