Transportatori trasi pe dreapta

Hila Ovidiu

Timp de o saptamana politistii rutieri au tras pe dreapta toti transportatorii de marfa si persoane care le-au iesit in cale. In urma controalelor 190 de conducatori auto au fost amendati. 4 conducatori auto au ramas fara permis si de 5 ori mai multi fara certificatul de inmatriculare al masinii.

Timp de o saptamana politistii rutieri au dat iama in transportatorii de marfuri si persoane. Si asta dupa ce s-a constatat ca numarul accidentelor rutiere in care sunt implicate aceste categorii de vehicule a crescut simtitor. Cele 190 de sanctiuni au o valoare totala de aproximativ 50 de mii de lei. Statisticile politiei arata ca in judetul Sibiu de la inceputul anului si pana la finele lunii trecute au fost implicate in accidente rutiere 19 masini de transport mafa si 11 masini care transportau persoane. Au rezultat in total 3 decese, 13 persoane ranite extrem de grav si alte 19 care au scapat cu rani usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bursa pentru absolventi

Tinerii care nu s-au incadrat inca pe piata muncii au vineri sansa de a-si cunoaste viitorii angajatori. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu organizeaza la Sibiu si Medias bursa locurilor de munca pentru absolventi. La editia de anul trecut a Bursei 25 de absolventi au fost incadrati pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro