Transport special spre Paltinis

Hila Ovidiu

Turistii care urca spre Paltinis isi pot lua acum si bicicletele cu ei. Autobuzul care merge pe ruta statiunii montane a fost dotat cu o remorcuta speciala pe care pot fi prinse bicicletele.

indexIubitorii de plimbari cu bicicleta nu mai sunt nevoiti sa „isi dea sufletul” in incercarea de a urca pana in Paltinis pedaland. Drumul se poate parcurge acum cu bicicleta mult mai usor!
Remorcuta are aproape 4 metri lungime, 2,4 metri latime si 2 metri inaltime. Pe suportul special amenajat in aceasta pot fi agatate 16 biciclete. Atentie insa! Incarcarea bicicletelor se poate face numai in capetele de linie. Din Sibiu autobuzul care merge spre Paltinis pleaca din gara, iar din Paltinis spre Sibiu din fata fostei poste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romania "zugravita" in 32 de documentare la AFF

Romania, asa cum este ea, cu bune si cu rele, poate fi cunoscuta prin intermediul documentarelor de la Astra Film Festival. Sunt in total 32 de pelicule semnate de romani sau straini care prezinta aspecte fascinante ale tarii noastre. Organizatorii Festivalului Adstra Film au avut o misiune extrem de grea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro