Transport ilegal de lemne

Hila Ovidiu

Un valcean s-a ales cu o amenda de 2.000 de lei dupa ce in autoutilitara pe care o conducea politistii au gasit material lemnos pentru care soferul nu detinea acte de provenienta. Lemnul a fost confiscat si predat Ocolului Silvic Valea sadului.

Barbatul care transporta lemne fara niciun fel de documente justificative a fost identificat de catre politistii din Cisnadie, pe strada Selimbarului din localitate, in timpul unei activitati preventive pe aceasta linie. In autoutilitara oamenii legii au gasit 1,7 metri cubi de material lemnos, respectiv scandura de calitatea I, pentru care soferul nu detinea aviz de insotire a marfii sau alte documente comunitare echivalente acestora. Conducatorul auto a fost sanctionat cu o amenda de 2.000 de lei. Materialul lemnos transportat de barbat a fost confiscat si predat în custodia Ocolului Silvic Valea Sadului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apatrid ilegal in Romania

Politistii din cadrul Biroului pentru Straini Sibiu, impreuna cu cei de la Transporturi Feroviare au identificat in Gara un cetatean apatrid, de origine libaneza. Barbatul avea viza de tranzit pentru Romania expirata, asa ca politistii l-au expediat in Germania, singura tara pentru care barbatul avea drept de sedere. Cetateanul strain […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro