Transport de material lemnos fără documente legale

stiri redactie

În ziua de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Agnita au desfășurat o acțiune de verificare a legalității activităților pe linie silvică pe raza localităților Merghindeal și Dealul Frumos.

Cu această ocazie, polițiștii au oprit pentru control în trafic un tractor care tracta o remorcă încărcată cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tractorul era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Dealu Frumos, care pentru materialul lemnos transportat nu deținea documente de proveniență.

 S-a dispus confiscarea cantității de 3,14 mc material lemnos de esență salcie, predat în custodia Ocolului Silvic Agnita, precum și sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea nr. 171/2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Continuă montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant la scările de bloc

De marți, 21 aprilie, Primăria Sibiu continuă instalarea dispozitivelor pentru gel dezinfectant în scările blocurilor din Sibiu, acțiune întreruptă în perioada sărbătorilor pascale.   Până în prezent au fost montate aceste dispozitive în cartierele Turnișor, Dioda, Vasile Aaron, Broscărie, Țiglari, Terezian, zona Compa, zona Lupeni – Gușterița și zona Balanța […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro